Leer jezelf en de ander kennen - DISC

Workshop Leer jezelf en de ander kennen.

Het DISC model beschrijft de gedragsstijlen en gedragsvoorkeuren van jezelf en van de ander. Dit biedt de mogelijkheid om jezelf, medewerkers, collega’s , partners en klanten beter te begrijpen.
DISC heeft 4 kleuren om de gedragsstijlen eenvoudig te belichten. En hier zit ook de kracht van DISC. Door de eenvoud is het makkelijk te gebruiken terwijl de mensen toch zeer complex kunnen zijn. DISC geeft dus inzicht in hoe wij handelen en reageren onder bepaalde omstandigheden. Dit heeft invloed op ons gedrag, communicatie, onze reactie op spanning en stress, én wat ons energie geeft of welke omstandigheden energie kosten.

De 4 temperamenten van DISC hebben allemaal hun eigen kleuren, nl:

Dominant extravert en controlerend direct, gedreven, prestatiegericht, hoog tempo, neemt leiding.
Interactief extravert en relaterend hartelijk, enthousiast, prater, impulsief, verbaal.
Stabiel introvert en relaterend betrokken, vriendelijk, attent, teamplayer, harmonie, gesloten.
Consciëntieus introvert en controlerend denker, observator, afwachtend, precies, gesloten, privacy

DISC

Wat mag je verwachten?

Persoonlijke ontwikkeling begint bij jezelf, door jezelf te kennen. DISC helpt je hierbij. Wanneer je in teams werkt, kun je DISC toepassen om inzicht te krijgen welke persoonlijkheden er in een team zitten, het kan bijdrage in onderling begrip voor de verschillende persoonlijkheden en het laat zien of de juiste mensen op de juiste plaats zitten. Met DISC krijg je dus inzicht in de communicatie van de teamleden onderling, wat drijft ze, hoe gaan ze om met stressvolle situaties.

Wat ga je leren

Kort theoretische inleidingen worden afgewisseld met oefeningen. Hierdoor wordt de toepassing van DISC van jezelf en kan je dit gebruiken.

het beter omgaan met conflict situaties
het beter communiceren met anderen
sterke punten en ontwikkelpunten worden in kaart gebracht
als team leer je beter samenwerken en onderling communiceren
je leert wat jou drive is en hoe je reageert onder stress

Praktische informatiebarade academie

Duur                     : 1 dag
Datum                  :  6 mei 2017 van 09.30 – 16.30 uur
Locatie                 : Barada  academie, Rijnzathe 4, De Meern
Kosten                 : slechts € 195,- inclusief koffie, thee en lunch.

 

Voor nadere informatie kan je met ons contact opnemen via info@nlp-box.nl.

Vroegboekkorting:
Tot 1 april 2017 krijg je vroegboekkorting. Neem hiervoor contact met ons op via info@nlp-box.nl

Bewaren

De workshop in De Meern bestaat uit 1 dag. De tijden zijn van 9:30 tot 16:30 uur en er zijn geregeld pauzes. De data voor deze workshop is 18 maart 2017

De locatie van deze workshop is Barade academie, Rijnzathe 4, De Meern

Eigen vervoer
Per auto is het kantoorgebouw uitstekend bereikbaar via de rijksweg A12 en via het verkeersknooppunt Oudenrijn zijn de rijkswegen A2, A27 en A28 bereikbaar via de verbindingsweg N198 waar het object direct aangelegen is.

Openbaar vervoer
Openbaar vervoer is beschikbaar in de vorm van een regelmatige busverbinding (bus lijn 128 en bus lijn 180) van en naar Utrecht NS Centraal Station. De bushalte is vrijwel direct naast het object gelegen, toekomstig zal de bereikbaarheid verbeterd worden op het noordelijk deel van het terrein zijn de voorbereiding voor een HOV busverbinding in volle gang, hier door zal bedrijventerrein een snelle busverbinding krijgen met Utrecht CS

De investering voor deze workshop is €195,- excl BTW. Dit is inclusief een werkboek Daarnaast zijn lunch, koffie, thee inbegrepen.

Vroegboekkorting:

Tot 15 april 2017 krijg je vroegboekkorting. Neem hiervoor contact met ons op via
info@nlp-box.nl

Mocht je nog meer informatie wilt hebben, specifieke vragen of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, stuur dan een mailtje naar info@nlp-box.nl en we nemen contact met je op.