GRATIS workshop kennismaken met NLP

Deze GRATIS workshop start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

GRATIS workshop Kennismaken met NLP

In de gratis workshop Kennismaken met NLP leer je wat NLP is. Je leert hoe je effectiever kunt communiceren en leer je over het gedrag van jezelf en van anderen. Daarnaast kan je door NLP te gebruiken weerbaarder in het leven komen te staan. Tegelijkertijd leer je hoe je rust en ontspanning bij jezelf kunt creëren op de momenten dat dat even niet vanzelfsprekend is.

Waarom zou je meer willen leren over NLP?

  Je hebt wel eens gehoord of gelezen van NLP en je bent nieuwsgierig naar wat het eigenlijk is
  Je communicatie naar anderen is niet altijd zoals je het bedoeld hebt, daar zou je wat mee willen
  Je hebt soms moeite om het gedrag van anderen te begrijpen, ook in reflexie naar jezelf
√  Je wilt een doel halen maar het lukt niet altijd?

Deze introductie workshop is bedoeld om je te laten zien hoe NLP jou kan helpen je communicatie te verbeteren, om zo je werk makkelijker te maken en daardoor weerbaarder in je leven te staan. Deze  introductieworkshop is geschikt voor iedereen die iets over NLP wil weten en leren. Bij de NLP box gaan NLP en vitaliteit hand in hand. Tijdens deze workshop leggen we uit hoe we dat combineren.

kennismaken met NLP

Praktische informatiebarade academie

Duur        :1 dag
Datum     : 6 oktober 2017 en 19 mei 2018 van 09.00-13.00 uur
Locatie    : Barada  academie, Rijnzathe 4, De Meern
Kosten     : GRATIS inclusief koffie en thee.

Hierna is nog gelegenheid om vragen te stellen en /of nader kennis te maken met de trainers van de NLP Box onder het genot van een kopje koffie of een kopje thee.

Voor nadere informatie kan je met ons contact opnemen via info@nlp-box.nl.

Voor meer informatie over een complete NLP practitioner opleiding, klik hieronder

Klik hier voor meer informatie!

De workshop in De Meern bestaat uit 1 dag. De tijden zijn van 9:00 tot 13:00 uur. De data voor deze workshop is op 6 oktober 2017.

De volgende is op 19 mei 2018.

De locatie van deze workshop is Barade academie, Rijnzathe 4, De Meern

Eigen vervoer
Per auto is het kantoorgebouw uitstekend bereikbaar via de rijksweg A12 en via het verkeersknooppunt Oudenrijn zijn de rijkswegen A2, A27 en A28 bereikbaar via de verbindingsweg N198 waar het object direct aangelegen is.

Openbaar vervoer
Openbaar vervoer is beschikbaar in de vorm van een regelmatige busverbinding (bus lijn 128 en bus lijn 180) van en naar Utrecht NS Centraal Station. De bushalte is vrijwel direct naast het object gelegen, toekomstig zal de bereikbaarheid verbeterd worden op het noordelijk deel van het terrein zijn de voorbereiding voor een HOV busverbinding in volle gang, hier door zal bedrijventerrein een snelle busverbinding krijgen met Utrecht CS

Deze workshop is gratis. Het is een kennismaking met NLP.

Mocht je nog meer informatie wilt hebben, specifieke vragen of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, stuur dan een mailtje naar info@nlp-box.nl en we nemen contact met je op.