NLP 2 daagse

Door NLP krijg je een andere manier van kijken op de wereld. Door het snelle en effectieve toepasbaarheid van NLP kun je dit op meerdere manieren inzetten. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de ondersteuning naar je klanten. Dat maakt dat deze training uitermate geschikt is voor coaches en ondernemers.

 

Wat mag je verwachten?

Deze NLP 2 daagse training is bedoeld voor iedereen die nog succesvoller wil worden in zijn of haar werk door middel van effectieve communicatie. Om je te laten zien hoe NLP kan helpen om je werk makkelijker te maken. Daarnaast kan je door NLP te gebruiken weerbaarder in je leven komen te staan en leer je hoe je rust en ontspanning bij jezelf kunt creëren op de momenten dat dat even niet vanzelfsprekend is. Met deze 2 daagse training leg je de basis voor NLP.

 

Wat ga je leren

Kort theoretische inleidingen worden afgewisseld met oefeningen. Hierdoor wordt de toepassing van NLP-technieken van jezelf en kan je dit al snel zelf gebruiken. NLP leer je namelijk het beste door het te ervaren en te doen.

  Wat de relatie is tussen communicatie, je brein en gedrag
Normen en waarden van jezelf en erachter komen wat je belangrijk vind.
Strategieën uitvragen en erachter komen waarom iemand doet zoals hij doet
Oogpatronen leren lezen
Effectief doelen stellen waardoor je ze ook gaat halen
 De juiste vragen stellen om zo achter de oorzaak te komen
Hoe je direct je stemming kunt veranderen ongeacht wat er gebeurt
Hoe je emoties de baas blijft

 

Praktische informatieNLP 2 daagse

Duur                     : 2 dagen
Datum                  : 6 en 7 januari 2018 van 9:30 tot 16:30 uur
9 en 10 juni 2018 van 9:30 tot 16:30 uur
Locatie                 : Omgeving Utrecht
Kosten                 : slechts € 495,- inclusief koffie, thee en lunch

 

Voor nadere informatie kan je met ons contact opnemen via info@nlp-box.nl

 

Vroegboekkorting:

Tot 1 november 2017 krijg je vroegboekkorting. Neem hiervoor contact met ons op via info@nlp-box.nl

Bewaren

De locatie van deze workshop is Barade academie, Rijnzathe 4, De Meern

Eigen vervoer
Per auto is het kantoorgebouw uitstekend bereikbaar via de rijksweg A12 en via het verkeersknooppunt Oudenrijn zijn de rijkswegen A2, A27 en A28 bereikbaar via de verbindingsweg N198 waar het object direct aangelegen is.

Openbaar vervoer
Openbaar vervoer is beschikbaar in de vorm van een regelmatige busverbinding (bus lijn 128 en bus lijn 180) van en naar Utrecht NS Centraal Station. De bushalte is vrijwel direct naast het object gelegen, toekomstig zal de bereikbaarheid verbeterd worden op het noordelijk deel van het terrein zijn de voorbereiding voor een HOV busverbinding in volle gang, hier door zal bedrijventerrein een snelle busverbinding krijgen met Utrecht CS

Deze training bestaat uit 2 dagen. De tijden zijn van 9:30 tot 16:30 uur en er zijn geregeld pauzes.

De datum is 6 en 7 januari 2018
De volgende is 9 en 10 juni 2018

De investering voor deze workshop is €495,- excl BTW. Dit is inclusief een werkboek Daarnaast zijn lunch, koffie, thee inbegrepen.

Mocht je nog meer informatie wilt hebben, specifieke vragen of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, stuur dan een mailtje naar info@nlp-box.nl en we nemen contact met je op.