NLP onderwijs

 Wie je ook denkt te zijn, je bent altijd meer dan dat!!

Dat gaan we je laten zien, voelen en ervaren in deze introductieworkshop NLP.

 

Wat is NLP?

NLP staat voor: Neuro Linguïstisch Programmeren.

Neuro zegt iets over de weg die informatie aflegt in ons brein, linguïstisch heeft te maken met de taal die we inzetten om deze informatie te verwerken en programmeren zijn de systemen die we gebruiken om deze informatie op te slaan.

Want NLP

Geeft inzicht in communicatie van jezelf en de ander
Geeft tools om hier zelf veranderingen in aan te brengen
Heeft effect op het eigen gedrag/gevoel/ervaring en tegelijkertijd dat van een ander,

Kortom, we nemen je mee in de kracht van NLP

 

Wat mag je verwachten?

De NLP studiedag voor het onderwijs is bedoeld voor iedereen die nog succesvoller wil worden in zijn of haar werk door middel van effectieve communicatie. Dit geldt niet alleen voor de klas, maar ook voor de interactie tussen collega’s en ouders.

In deze studiedag krijg je een korte inleiding in wat NLP is en hoe het werkt. We gaan aan de slag met hoe je snel verbinding maakt met de ander waardoor communicatie effectiever wordt. De manier van communiceren helpt je uiteindelijk om niet alleen te begrijpen waarom je dingen doet zoals je ze doet, maar ook hoe je deze op een eenvoudige manier kan veranderen waardoor je werk nog leuker wordt. Met de principes van NLP ben je in staat om nog effectiever te communiceren en samenwerken met anderen.

Kort theoretische inleidingen worden afgewisseld met oefeningen. Hierdoor wordt de toepassing van NLP-technieken van jezelf en kan je dit al snel zelf gebruiken.

Praktische informatie

Duur                     : 2 dagdelen
Datum                  : nader te bepalen
Locatie                 : incompany

 

Voor nadere informatie kan je met ons contact opnemen via info@nlp-box.nl.