Workshops en trainingen

Onze workshop en trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Hoe leuk zou het zijn als je in staat zou zijn om door deel te nemen aan onze workshops en trainingen

  • je lekkerder in je vel zit, krachtiger en zelfverzekerder wordt;
  • je nog effectiever kunt communiceren, zowel zakelijk als privé;
  • je mensen nog effectiever kunt coachen;
  • je op een andere manier naar je werk kan kijken waardoor deze nog leuker wordt;
  • je jezelf op een andere manier kan presenteren waardoor je sneller verbinding maakt met de mensen die iets voor je kunnen betekenen, bijvoorbeeld bij sollicitaties.

Wat levert het je op

Door zowel de persoonlijke aandacht tijdens de trainingen als de interactie in de groep, gecombineerd met de opdrachten, krijg je inzicht in hoe onder meer NLP (voor jou) werkt en hoe je dit effectief in kunt zetten. Daarmee zet je de eerste stap naar je persoonlijk resultaat.

Incompany

Onze workshops en trainingen verzorgen wij ook op maat afgestemd op jouw behoeften. Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie.

Bekijk hieronder ons trainings-aanbod

Kennismaken met NLP

In een dag maak je kennis met NLP. Je leert hoe je effectiever kunt communiceren en leer je over het gedrag van jezelf en van anderen. Daarnaast kan je door NLP te gebruiken weerbaarder in het leven komen te staan.

Workshop Sneller resultaat met je klant !

Je leert hoe je in korte tijd inzicht krijgt in wat anderen beweegt en hoe je daar op een snelle en effectieve manier inzicht in kan brengen bij de ander. Het helpt de ander vervolgens weer om de effectieve verandering te realiseren. Dé workshop voor SHV’ers.

NLP 2 daagse

In deze 2 dagen leer je een goede basis om NLP te gebruiken. NLP (Neuro linguïstisch Programmeren) geeft inzicht in waarom wij doen zoals wij doen, of ons voelen zoals wij ons voelen. Het geeft inzicht in ons gedrag en hoe wij reageren op de wereld om ons heen.  

Jobcraften

Ben je toe aan iets nieuws en zoek je weer passie en bevlogenheid in je werk? Dan is Jobcraften iets voor jou. Met Jobcraften kun je je werk een stuk leuker maken en dat, zonder dat je van baan hoeft te veranderen.

NLP Practitioner

De NLP Practitioner is er voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven dat, door toepassen van NLP, jouw communicatie verbetert en tegelijkertijd daarmee ook je gedrag. Hierdoor creëer je rust en balans.

Incompany trainingen

Al onze trainingen en studiedagen kunnen incompany worden verzorgd. We komen graag langs om uw wensen en voorkeuren met u te bespreken. We maken vervolgens een training of studiedag naar aanleiding van uw behoefte.

Op al onze trainingen gelden onze algemene voorwaarden