We willen je voorstellen aan de trainers van de NLP Box

 

Bernadette van de Laak

Bernadette van de Laak

Trainer en coach

Binnen haar werk en daarbuiten zijn haar kernwoorden Passie, plezier, prestatie én inspiratie. Dat vormt de basis voor alles wat ze doet. Bernadette is een bevlogen, betrokken en resultaatgericht persoon, die zowel jou als organisaties in beweging weet te krijgen. NLP helpt daar absoluut bij. Zij is van mening dat als je op een inspirerende manier kunt leven en werken, je het beste uit jezelf naar boven haalt en daarmee ook voor je (eigen) organisatie.

Bernadette is naast trainer ook coach en adviseur, met ervaring binnen het onderwijs, zorg en bedrijfsleven.

Voor meer informatie: www.bernadettevandelaak.nl

Angelique Lijffijt

Angelique Lijffijt

Trainer en coach

Zij heeft vele opleidingen en trainingen gevolgd en deze ingezet als trainer en coach. Angelique zet haar kennis en ervaring in voor iedereen die zich wilt ontwikkelen. Haar passie is om je in je kracht te zetten en je te laten inzien hoe je door gebruik te maken van de NLP technieken je dit kunt bereiken.  Ik kijk wie jij bent als ondernemer. Wat jouw identiteit is. Dat combineren we dan oa marketing en NLP om jouw bedrijf nog sneller te laten groeien.

Angelique is naast trainer ook coach. Zij helpt ondernemers de volgende stap te nemen in hun bedrijf en ze nog succesvoller te maken.

Voor meer informatie: www.innerkom.nl

NLP-BOX is een samenwerkingsverband van Bernadette van de Laak en Angelique Lijffijt